Café Sjiek hoopt op versoepelingen, zodat feest alsnog door kan gaan

Sjieke Feesten kunnen niet, heeft de gemeente laten weten

Sjieke Feesten kunnen niet, heeft de gemeente laten weten

SCHIEDAM - De gemeente heeft Café Sjiek laten weten dat de Sjieke Feesten op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september aanstaande niet worden toegestaan. Café Sjiek houdt hoop dat mogelijke versoepelingen die op 17 september a.s. worden aangekondigd de feesten toch mogelijk zullen maken.

Update:
de Sjieke Feesten gaan alsnog door

Hier lees je de tekst van ons bericht van 2-9-2021
"Evenementen voor 750 man met testen voor toegang zijn op dit moment in Nederland toegestaan. Maar, zo heeft de gemeente ons laten weten, alleen op aparte evenementenlocaties. En dus niet op locaties bij horeca in de buurt, want entertainment bij horeca is dan weer níet toegestaan. Snappen jullie het nog?", meldt Café Sjiek.

"Wij vinden het af en toe erg ingewikkeld, maar laten ons zeker niet uit het feestveld slaan! Op 17/9 worden er weer nieuwe versoepelingen aangekondigd en we houden er gewoon de Sjieke hoop in dat we het weekend erop alsnóg met z’n allen het ponton op kunnen swingen", aldus het café aan de Oude Sluis.

De kaartverkoop wordt nog niet gestart. Alle bands en dj's hebben wél toegezegd het weekend van 24-26 september geblokt te houden voor het Sjiek feestweekend. 

Lees hier ons eerdere artikel over de feesten:
https://www.deschiedammeronline.nl/artikel/details/cafe-sjiek-houdt-eind-september-weer-sjieke-feesten

Lees hier: Sunday in the City a.s. zondag gaat door.

02-09-2021