'Cultuur Borrelt' in Julianapark cancelt 2021 en proost alvast op 2022

'Sunday in the City' in tuin van Grote Kerk gaat door zondag

'Sunday in the City' in tuin van Grote Kerk gaat door zondag

SCHIEDAM - Waar 'Cultuur Borrelt' voor dit jaar de handdoek in de ring gooit, gaat Sunday in the City wel van start met een nieuwe reeks muzikale middagen op de eerste zondag van de maand in de tuin van de Grote of Sint Jans Kerk.

Zondag 5 september aanstaande gaat de eerste Sunday in the City van start.  Vanaf vier uur 's middags speelt de band 'Support Act'. 

In verband met de coronamaatregelen is het maximale aantal bezoekers gesteld op 300. Ook dient organisator SEPS hekken om de tuin van de kerk te plaatsen, zodanig dat voorbijgangers geen zicht hebben op het evenement. Dit is een eis van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, die door de gemeente Schiedam wordt nagevolgd. 

Niettegenstaande de hoge extra kosten die de organisatie heeft door het verplichte afhekken, blijft de toegang gratis. Wél is aanmelding vooraf verplicht. Dit kan via Facebook “Sunday in the City” of een mailtje met volledige naam naar kees@seps.nu

Bij entree dient een coronabewijs te worden getoond. Lees hier meer.

Door op de afbeelding met het pijltje te klikken, zie je een interview door Jan Willem de Boer van JW TV Schiedam met Kees Janse van SEPS.

Cultuur Borrelt cancelt 2021
Cultuur Borrelt is eveneens een cultureel evenement dat sinds enkele jaren op zondagmiddagen plaatsvindt. Bij dit evenement is er muziek, dans, theater en poëzie en zijn er bovendien activiteiten voor de kinderen. Het evenement van 22 augustus ging niet door en het geplande evenement voor 12 september aanstaande werd inmiddels doorgehaald. "Cultuur Borrelt is Cultuur Borrelt. We gaan niet zitten, hebben geen strenge controles en daarom is het onvermijdelijke niet vermeden. We cancellen 2021 en proosten op 2022!", zo laat de organisatie van Cultuur Borrelt weten.

02-09-2021