Café Sjiek houdt eind september weer 'Sjieke Feesten'

Café Sjiek houdt eind september weer 'Sjieke Feesten'

SCHIEDAM - Café Sjiek aan de Oude Sluis in Schiedam heeft aangekondigd de 'Sjieke Feesten' te houden op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september aanstaande. 

"Eindelijk kunnen we het van het Sjieke dak schreeuwen", zo laat het café weten. "Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september ligt ons ponton weer in de Oude Sluis en knallen de livemuziek en beats weer door de speakers. Na een tussenjaartje gaan we er eind september met z’n allen een le-gen-da-risch Sjiek feestweekend van maken!" Vorig jaar kon het feest wegens de coronacrisis geen doorgang vinden. 

Dit jaar is er niet het bekende onderdeel 'Vis op het Water'. Wél is er een programma met bands en dj's.

Aanstaande zondag 5 september om 12.00 uur start de kaartverkoop. Voor elke dag zijn  750 kaarten beschikbaar. Er zijn geen weekendtickets. Er is uitsluitend toegang in combinatie met id-bewijs en een geldige QR-code in de CoronaCheckApp (test-, vaccinatie- of herstelbewijs).

In dit laatste weekeinde van september worden normaal gesproken de Brandersfeesten gehouden. Wegens de corona-maatregelen zijn die in 2020 niet gehouden en worden die ook in 2021 niet georganiseerd. 
https://www.deschiedammeronline.nl/artikel/test/er-zijn-dit-jaar-geen-brandersfeesten

Foto door Jan Schrijver

30-08-2021