Oplopende energierekening in oude Asvion-gebouw is een punt van aandacht

Korfbaltoernooi in de hitte als voorbereiding op nieuwe seizoen

Korfbaltoernooi in de hitte als voorbereiding op nieuwe seizoen

KORFBAL - Gisteren vond - de verzengende hitte trotserend - ter voorbereiding van de selectie op het nieuwe seizoen een toernooi plaats bij Nexus. Tijdens de competitie kan het ook erg warm zijn en dan is men daar op voorbereid en er zijn genoeg drinkpauzes ingebouwd, zo liet voorzitter Jordy Majoor weten aan Jan Willem de Boer van JW TV Schiedam.

door Jan Willem de Boer (videoreportage)

Het gepromoveerde Nexus ziet het komende veldseizoen met plezier tegemoet. De club gaat er alles aan doen om in de tweede klasse te blijven. Meer zorgen zijn er bij de club over de alom stijgende energiekosten, die er in het voormalige Asvion-clubhuis flink inhakken, meer dan in het moderne clubgebouw aan de Hargalaan dat zij gedwongen hebben verlaten om bouw van een Van der Valk Hotel en een Decathlon mogelijk te maken. Het hotel is er, maar Decathlon zal er niet komen. Na de vakantie zit er een gesprek tussen de club en de sportwethouder (Antoinette Laan) in het vat.

"Tegenstanders waren de selectie van KC Edegem/Voorwaarts uit Belgie, CKC ADO 1 en SV Dunas 3/4. Onder zeer warme omstandigheden werd er toch veel gescoord en zo viel er best wel wat te genieten deze eerste oefenwedstrijden van het seizoen. Het 1e team van Edegem en het 2e team van Nexus wonnen al hun wedstrijden en mochten zich winnaar noemen van de 2 3-kampen", zo schrijft Nexus over het toernooi van gisteren.

Hier lees je ons eerdere artikel:
Nexus startte gisteren met de trainingen voor nieuwe competitie die 10-9 begint. Zaterdag a.s. houdt Nexus toernooi en 'tropical beach party'

 

14-08-2022