Nexus startte gisteren met de trainingen voor nieuwe competitie die 10-9 begint

Zaterdag a.s. houdt Nexus toernooi en 'tropical beach party'

Zaterdag a.s. houdt Nexus toernooi en 'tropical beach party'

KORFBAL - De voorbereiding op het nieuwe seizoen van de selectie voor het eerste en tweede team van SKV Nexus is gisteren met trainingen begonnen. Komende zaterdag 13 augustus staat er op Thurlede in Schiedam een toernooi op het programma. Dat toernooi wordt afgesloten met een barbecue en een 'tropical beach party' voor alle leden en aanhang.

Deelnemende teams zijn naast het eerste en het tweede van gastheer Nexus:
KC Edegem/Voorwaarts (Edegem, België, het eerste en het tweede), K.C. Verde (Antwerpen, het eerste en het tweede), CKC ADO ('s-Gravendeel) en SV Dunas (Den Haag).

De wedstrijden duren twee keer dertig minuten. Gestart wordt om 10.30 uur met de wedstrijden (op veld 1) Edegem 1 - Nexus 1 en (op veld 2) Dunas 1 tegen Verde 2. Om 12.00 uur begint de tweede serie wedstrijden, te weten ADO 1 tegen Verde 1 en Edegem 2 tegen Nexus 2. Na de lunch staan aanvang 14.00 uur respectievelijk aanvang 15.30 uur nogmaals tweemaal twee wedstrijden op het programma. Om 14.00 uur spelen Nexus 1 tegen Verde 1 en Edegem 2 tegen Dunas 1. Om 15.30 uur spelen ADO 1 tegen Edegem 1 en Verde 2 tegen Nexus 2. 

Aansluitend zal er een barbecue zijn met als afsluiting een 'tropical beach party'."Trek jouw tropische outfit aan! Aansluitend na de bbq gooien we de voetjes van de vloer", schrijft Nexus in de aankondiging van toernooi en feest.

Voor de overige teams starten de trainingen op dinsdag 23 augustus.
10 september 2022 start de veldcompetitie.

Foto: de kampioensfoto (foto door Sander van der Heide uit artikel Nexus is kampioen en promoveert)

07-08-2022