Na eerdere donatie van 5000 euro

Donatie van 10.000 euro voor basketbalveld Maasboulevard

Donatie van 10.000 euro voor basketbalveld Maasboulevard

SCHIEDAM - Stichting J&S Projecten ontvangt een donatie van 10.000 euro van de Stichting Phoenix voor de realisatie van een basketbalveld op de Maasboulevard.

Daarmee komt het door J&S en Yets Foundation beoogde basketbalveld op de Maasboulevard weer een stap dichterbij. Stichting J&S kreeg reeds een donatie van vijfduizend euro als bijdrage voor de aanleg van een bastketbalveld voor de jeugd in de Gorzen als genomineerde voor de Anne-Marie van der Lindenprijs 2023. 

Dat maakte Anne-Marie van der Linden vorige maand bekend in Brasserie De Eenling. Zij is naamgever van de naar haar genoemde jaarlijkse prijs. De prijs werd dit jaar gewonnen door De Kleine Ambassade (lees hier ons eerdere artikel over deze prijs).

Mieke Wigmans van J&S: "We komen nu echt dichterbij ons doel. Er is nog meer nodig, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dat ook goed zal komen. We hebben DSW-voorzitter Aad de Groot alvast gevraagd om het eerste spel tijdens de opening, samen met Sam, de jongere die met het initiatief kwam, te openen."

De Anne-Marie van der Lindenprijs wordt financieel ondersteund door zorgverzekeraar DSW. Stichting Phoenix is een financieel zelfstandige organisatie. Bestuurlijk is Stichting Phoenix gelieerd aan DSW.

Foto: de afvaardiging van J&S tijdens de uitreiking van de symbolische cheque van 5000 euro in december 2023 (foto door Louise Melchers)

 

22-01-2024