Stichting J&S krijgt donatie voor aanleg basketbalveld

Stichting J&S krijgt donatie voor aanleg basketbalveld

SCHIEDAM - Stichting J&S krijgt een donatie van vijfduizend euro als bijdrage voor de aanleg van een bastketbalveld voor de jeugd in de Gorzen in samenwerking met Yets Foundation.

Dat maakte Anne-Marie van der Linden aan het eind van de middag bekend in Brasserie De Eenling. Zij is naamgever van de naar haar genoemde jaarlijkse prijs.

am
Anne-Marie van der Linden voorafgaand aan de onthulling van de naar haar genoemde prijs (foto door Jan Willem de Boer)

De Anne-Marie Van der Lindenprijs 2023 werd overigens gewonnen door een andere genomineerde, te weten De Kleine Ambassade. Die krijgt een donatie van 15.000 euro voor het verder uitzetten van hun 'Winkel van Sinkel'.

Later volgt meer informatie inclusief een videoreportage door Jan Willem de Boer van JW TV Schiedam en foto's door Louise Melchers (inmiddels staat het artikel met videoreportage en foto's op onze website, zie: Anne-Marie van der Lindenprijs 2023 voor méér Winkels van Sinkel)

Foto boven het artikel: Mieke Wigmans van Stichting J&S omringd door jongeren die aan het basketballen willen en de twee vrijwilligers Maud en Sandra (v.l.n.r. Jeremy, Maud, Bradley, Mieke, Sam, Jayde, Xavi, Sandra) (foto door Louise Melchers)

14-12-2023