Huizen met eigen parkeerplaatsen en terras

Zo gaat nieuwbouwproject 'Bij de Molen' eruit zien

Zo gaat nieuwbouwproject 'Bij de Molen' eruit zien

SCHIEDAM - Het project ‘Bij de Molen Schiedam’ gaat dit najaar in verkoop en de bouw start begin 2022. Het omvat 36 eengezinswoningen met 2, 3 of 4 woonlagen aan de Burgemeester Honnerlage Gretelaan, Dirk Gerhardtstraat en Jan van Zutphenstraat. In het artikel zie je nog meer zojuist vrijgegeven artist's impressions.

molen2

Op de plek van deze projectontwikkeling staat nu nog een verouderd kantoorgebouw dat wordt gesloopt. Bijzonder is dat deze woningen allemaal 1, 2 of 3 eigen parkeerplekken hebben in de overdekte parkeervoorziening.

Bovenop deze voorziening hebben alle bewoners een eigen ruim terras. Een deel van de woningen heeft zicht op molen De Palmboom. De woningen aan de Burgemeester Honnerlage Gretelaan kijken uit over een waterpartij, de ’s-Gravelandseplas.

Hier vind je de website van het project.

Meer informatie over nieuwbouwprojecten kun je op zaterdag 9 oktober van 10.00 tot 16.00 op de Nieuwbouwdag Schiedam 2021 krijgen. Deze vindt plaats in de Havenkerk aan de Lange Haven 72. Lees over de Nieuwbouwdag ons eerdere artikel onder deze link. 

Lees ook ons eerdere artikel van vandaag:
Start van verkoop nieuwbouwwoningen 'In de Buurttuin'

molen3

molen6

16-09-2021