Reactie gemeente inzake afgelasting door organisatie van Kidsbouwdorp

'We betreuren het, maar we hebben alle ruimte geboden'

'We betreuren het, maar we hebben alle ruimte geboden'

SCHIEDAM - Het Kidsbouwdorp Schiedam gaat deze zomervakantie niet door. De organisatie heeft het evenement afgelast en heeft aangegeven voorgoed met de organisatie ervan te stoppen. De gemeente zegt het te betreuren dat het evenement niet doorgaat en stelt alle ruimte te hebben geboden. Hieronder lees je de verklaring van de gemeente naar aanleiding van de afgelasting door de organisatie van het zomervakantie-evenement.

"We betreuren het dat Kidsbouwdorp dit jaar niet zal worden gehouden. Door een gewijzigde opzet van het evenement waren er aanvullende maatregelen nodig om de veiligheid van de kinderen en bezoekers van het park te garanderen. Daaraan kan de organisatie helaas niet voldoen. Vanuit de gemeente is alle ruimte geboden om het evenement mogelijk te maken en de vergunning is ook verleend", aldus een woordvoerder van de gemeente Schiedam.

In onderstaand artikel lees je de door Stichting Kidsbouwdorp uitgegeven verklaring:
'Gemeente Schiedam maakt organiseren Kidsbouwdorp Schiedam 2023 onmogelijk'
Er is deze zomervakantie géén Kidsbouwdorp in Beatrixpark

Foto: Kidsbouwdorp 2022 (fragment uit een video door Jan Willem de Boer in welke video je een idee krijgt van de activiteiten in Kidsbouwdorp; zie de video hieronder)

15-06-2023