Vandaag géén nieuwe coronabesmettingen in Schiedam

Vandaag géén nieuwe coronabesmettingen in Schiedam

SCHIEDAM - Voor de vijfde achtereenvolgende dag is het aantal op één dag gemelde nieuwe besmettingen gedaald, naar vandaag 1066. Memorabel is dat hiervan geen enkele besmetting betrekking heeft op inwoners van Schiedam.

Gisteren bedroeg het dagtotaal nieuwe besmettingen in Nederland 1265. Hieronder hadden 3 besmettingen betrekking op inwoners van Schiedam. Vandaag werden er 7 Vlaardingers gemeld waarbij besmetting met het coronavirus is vastgesteld, gisteren waren dat er 15. 

Volgens de cijfers van Stichting NICE liggen er vandaag 864 coronapatiënten (inclusief de verdenkingen erop) in het ziekenhuis, van wie 280 op de intensive care. Volgens de cijfers van Stichting NICE lagen er afgelopen woensdag nog 1042 coronapatiënten (inclusief de verdenkingen erop) in het ziekenhuis, van wie 314 op de intensive care. 
De afgelopen zeven dagen zijn 2 Schiedamse coronapatiënten in het ziekenhuis opgenomen, maar geen Vlaardingse.

Vandaag meldt het RIVM voor het gehele land 2 overleden coronapatiënten. Gisteren is door het RIVM 1 overleden coronapatiënt gemeld. Op beide dagen zijn hieronder geen patiënten uit Schiedam of Vlaardingen. 

Hier lees je ons vorige artikel over de corona-ontwikkelingen:
https://www.deschiedammeronline.nl/artikel/details/aantal-nieuwe-coronabesmettingen-voor-4e-dag-op-rij-onder-de-2000

 

13-06-2021