Gokken in de kerk?

Vanavond 'The Roaring Twenties’ met livemuziek in de Havenkerk

Vanavond 'The Roaring Twenties’ met livemuziek in de Havenkerk

SCHIEDAM - De Havenkerk is vanavond geopend tot 23.00 uur. In het kader van het Jeneverfestival (25 en 26 maart) is er nu een avond met muziek en gezelligheid in het thema ‘The Roaring Twenties’. Entree is vijf euro. Er zijn kaarten aan de deur te koop.

bandbhc

Er is een dj en er is live muziek van de 18-koppige bigband Barend Hoek Collective (foto boven). De verschillende stands van de distillateurs zijn vanavond nog niet geopend. Wel is er een speeltafel, waar aangeschoven kan worden. Gokken in de kerk? Nou niet echt, er werd gespeeld om gratis fiches. Van heel veel gratis fiches word je nog steeds niet vet... maar het past wel mooi als entourage gezien het thema 'The Roaring Twenties’.

Hier lees je het programma van het Jeneverfestival dat morgen en overmorgen in de Havenkerk plaatsvindt.

"Mooi toch, dat het festivalseizoen nu eigenlijk van start is gegaan, met nu de party en morgen de twee dagen Jeneverfestival. Later het jaar is er dan het IDDF en daarna Proef de Plantage", zegt Diederik von Bönninghausen, directeur van het Jenevermuseum. Het festivaljaar begint overigens meteen goed. Von Bönninghausen: "Voor de zaterdag zijn er 700 kaarten verkocht en is het stijf uitverkocht. Voor de zondag zijn er inmiddels 400 kaarten verkocht. Het bordje 'uitverkocht' hangt dus op zondag niet op de deur van de kerk en er zullen zondag nog kaarten aan de deur te koop zijn. Zaterdag begint het festival om 14.00 uur, zondag om 13.00 uur. Wel even rekening houden met de zomertijd, die gaat in de nacht van zaterdag op zondag in."

Online kaarten kopen voor de zondag kan ook: https://jeneverfestival.nl/

party2

Foto's in het artikel door Louise Melchers, foto's in de galerij onder het artikel door Rob van der Stel

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding

24-03-2023