Twee dagen achtereen slechts één nieuwe besmetting in Schiedam

Twee dagen achtereen slechts één nieuwe besmetting in Schiedam

SCHIEDAM - Vandaag worden er voor het gehele land 724 nieuwe coronabesmettingen gemeld. Daarmee ligt dit dagtotaal voor de vijfde achtereenvolgende dag ruim onder de 900. Voor Schiedam wordt er vandaag 1 nieuwe besmetting gemeld, zoals dat ook gisteren het geval was.

Daarmee zijn er in de afgelopen vijf dagen voor Schiedam in totaal 8 nieuwe besmettingen gemeld. Voor Vlaardingen worden er vandaag 3 nieuwe besmettingen gemeld, gisteren 2. In de afgelopen vijf dagen werden er in totaal 12 nieuwe besmettingen in Vlaardingen gemeld.

Volgens de cijfers van Stichting NICE liggen er vandaag 601 coronapatiënten (inclusief de verdenkingen erop) in het ziekenhuis, van wie 185 op de intensive care. Volgens de cijfers van Stichting NICE lagen er eergisteren nog 658 coronapatiënten (inclusief de verdenkingen erop) in het ziekenhuis, van wie 207 op de intensive care. 
De afgelopen zeven dagen is 1 Schiedamse coronapatiënt in het ziekenhuis opgenomen, maar geen Vlaardingse.

Vandaag meldt het RIVM voor het gehele land 3 overleden coronapatiënten. Gisteren is door het RIVM 1 overleden coronapatiënt gemeld. Op beide dagen zijn hieronder geen patiënten uit Schiedam of Vlaardingen. 

Hier lees je ons vorige artikel over de corona-ontwikkelingen:
https://www.deschiedammeronline.nl/artikel/details/vandaag-geen-nieuwe-coronabesmettingen-in-schiedam

22-06-2021