SVV geen partij voor Hermes-DVS

VOETBAL - In de vierde klasse G stond vandaag de derby SVV - Hermes-DVS op het programma. De roodgroenen waren vandaag geen partij voor hun blauwwitte Harga-buren: 0-5.

twesvvhe

Voor rust scoorden Mari Lansbergen (0-1) en Ties van Berkel (0-2).

In de tweede helft liepen de bezoekers in deze derby verder uit. Een verre uittrap van doelman Aykut Nargun kwam zowat ineens bij Koen Pijpers terecht, die behendig scoorde (0-3). Daarna was het opnieuw Mari Lansbergen die scoorde. Zijn afstandsschot verdween in de touwen (0-4). Het slotakkoord was voor de ingevallen Marijn Maagdenberg (0-5).

SVV had aanvallend niet voldoende in de melk te brokkelen, terwijl Hermes-DVS nog veel  meer kansen wist te scheppen maar niet verzilverde. De 0-5 uitslag was dan ook verdiend. Daar waren vriend en vijand het vanmiddag op een regenachtig Harga (veel publiek zag de wedstrijd vanuit de gezellige kantine) over eens.

(n.b. Op de voetbal.nl website van de KNVB staat (zaterdagavond 19.00 uur) een foutieve uitslag namelijk 6-2 in het voordeel van SVV. Ook is deze incorrecte uitslag in de stand verwerkt.)

Eveneens in 4G spelen PPSC en Excelsior'20. PPSC won vanmiddag in eigen huis met 2-0 van Pernis. Daarmee staat PPSC na twee wedstrijden zonder puntverlies samen met Victoria'04 bovenaan.

De uitwedstrijd van Excelsior'20 tegen FC Maense begon om vijf uur vanmiddag. Na een 1-2 voorsprong van Excelsior'20 bij rust, ging de Rotterdamse thuisploeg uiteindelijk met de zege aan de haal: 5-4.

Hier lees je de uitslagen in 4G van vorige week.