Schiedamse Jongen (15) na steekincident naar ziekenhuis gebracht

Schiedamse Jongen (15) na steekincident naar ziekenhuis gebracht

ROTTERDAM/SCHIEDAM - Vanavond is een 15-jarige jongen uit Schiedam het slachtoffer geworden van een steekincident op de hoek van het Kruisplein en de West-Kruiskade in Rotterdam. Hij is niet levensbedreigend gewond geraakt.

De Politie Rotterdam meldt: "In de omgeving van de West-Kruiskade Rotterdam is rond 19.00 uur een jongeman neergestoken. Hij is (aanspreekbaar) met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Nog onduidelijk is wat er exact is gebeurd. Het onderzoek is op dit moment in volle gang. Info? 0900-8844. Anoniem 0800-7000."

"Het steken zelf gebeurde waarschijnlijk ergens in de omgeving van de Diergaardesingel en/of Batavierenstraat", meldt de politie in een later bericht. "De politie doet onderzoek naar de exacte locatie, de aanleiding en de dader. Voor dit onderzoek zijn getuigen en camerabeelden van groot belang."

"Batavierenstraat, West-Kruiskade of het Kruisplein en is daarop iets te zien wat te maken kan hebben met dit steekincident,  ook dan willen wij u vragen contact op te nemen met de politie."

Update:
De politie meldt dat inmiddels een 14-jarige jongen is aangehouden in verband met betrokkenheid. De politie doet nog onderzoek naar zijn rol in het steekincident.

Foto: bron Politie Rotterdam, Twitter Politie_Rdam

Lees ook ons eerdere artikel van vandaag over een geval waarbij  in Rotterdam wapens werden aangetroffen bij minderjarige jongeren
1-5-2021 - Politie houdt in centrum Rotterdam jongen uit Schiedam aan met vuurwapen op zak | artikel (deschiedammeronline.nl)
https://www.deschiedammeronline.nl/artikel/details/politie-houdt-in-centrum-rotterdam-jongen-uit-schiedam-aan-met-vuurwapen-op-zak

01-05-2021