'Yokohama ramen Saito' deze week gesloten wegens verbouwing

Ramenrestaurant op Parkweg verwacht komende woensdag weer open te gaan

Ramenrestaurant op Parkweg verwacht komende woensdag weer open te gaan

SCHIEDAM - Het restaurant 'Yokohama ramen Saito' aan de Parkweg 406 in Schiedam is de gehele week gesloten wegens verbouwing.

toshi (2)

De Wiltonflats met huurwoningen van Woonplus worden momenteel ingrijpend gerenoveerd. Restaurant 'Yokohama ramen Saito' is gevestigd op de begane grond van de flat die op de hoek van de Noordvestsingel en Parkweg ligt. De ingang van het restaurant is op de Parkweg. 

ramenlo

Eigenaar en chefkok Toshimi Saitou verwacht komende woensdag 25 mei zijn restaurant te kunnen heropenen. "Maar zeker is het niet, want we zijn afhankelijk van de voortgang van het werk aan de verbouwing. Ik houd dus een slag om de arm, maar we hopen het wel dat we aanstaande woensdag weer open kunnen", laat Toshimi Saitou ons desgevraagd weten. 

De verbouwing heeft vooral te maken met het verhelpen van de schade aan het plafond. In oktober vorig jaar werd hij getroffen door lekkage van een bovengelegen etage. Dat lees je in ons eerdere artikel: Ramen-restaurant aan Parkweg tijdelijk gesloten wegens waterschade. 

Hieronder tref je zijn openingstijdentabel voor de maand mei 2022 aan.

Foto boven het artikel: Toshimi Saitou hoopt weer snel zijn ramen te kunnen maken (archieffoto; foto door Joep Schrijver)

Foto onder het intro: de huidige situatie op de Parkweg

tabel

18-05-2022