Ramen-restaurant aan Parkweg tijdelijk gesloten wegens waterschade

Ramen-restaurant aan Parkweg tijdelijk gesloten wegens waterschade

SCHIEDAM - Het restaurant Yokohama Ramen Saito in Schiedam is tijdelijk gesloten. De oorzaak is waterschade.

Eigenaar Toshimi Saitou laat ons weten dat het water dat de schade heeft veroorzaakt afkomstig is van de boven het restaurant aan de Parkweg 406 gelegen appartementen. Dieven hadden het gemunt op in de flats liggende leidingen, waardoor de waterschade is ontstaan.

Toshimi Saitou verwacht dat het restaurant mogelijk nog twee weken dicht zal zijn voor het herstellen van de schade. De elektriciteit werkt inmiddels weer, zodat er nu hard aangepakt kan worden voor het verdere herstel. "Ik probeer zo snel mogelijk weer open te gaan. Ik wil heel graag weer aan de slag om ramen te maken", zo laat de door de waterschade getroffen restauranteigenaar ons weten.

Onlangs kreeg hij nog lovende kritieken in de Volkskrant (link naar ons artikel hierover). De nieuwe en vaste klanten zullen nu dus  even geduld moeten hebben om weer bij Toshimi Saitou aan te kunnen schuiven voor de Japanse ramen die bereid worden met het meel van de Schiedamse molen De Vrijheid. 

Foto boven: Toshimi Saitou hoopt zo snel als mogelijk weer aan de slag te kunnen met het maken van ramen (foto door Joep Schrijver)

Foto onder: op de pui is nu op twee briefjes te lezen dat het restaurant gesloten is wegens waterschade (foto door Jan Schrijver)

yoh

 

09-10-2021

mrvo_logobutton

bestuurslid

fl-algemeen-250x208 (002)

AOH Banners Schiedammer online

1 (002)

Advertenties besparen schiedammer