Opnieuw kogelinslagen in winkelruit

Poolse slijterij/supermarkt aan Franselaan tweede avond achtereen beschoten

Poolse slijterij/supermarkt aan Franselaan tweede avond achtereen beschoten

ROTTERDAM - Aan de Franselaan in Rotterdam, net over de grens met Schiedam, is voor de tweede achtereenvolgende avond de Poolse slijterij/supermarkt Monopolowy beschoten.

Om kwart voor elf vanavond meldde de politie: "Zojuist is de Poolse winkel op de Franselaan opnieuw beschoten. De dader(s) zouden in een auto zijn weggereden. Politie doet ter plekke onderzoek."

Om elf uur wordt hieraan door de politie toegevoegd: "Beschieting Franselaan, wederom meerdere kogelinslagen in winkelruit. Gelukkig wederom niemand gewond. Franselaan is deels afgesloten voor onderzoek."

Om iets voor halftwaalf meldt de politie dat op de A16 een auto, die voldeed aan de omschrijving van de vluchtauto en opviel door rijgedrag, staande gehouden en gecontroleerd is. "Het bleek echter niet de vluchtauto en de inzittenden konden hun weg vervolgen. Het onderzoek gaat verder", zo laat de politie weten.

De slijterij zit op de hoek van de Franselaan en de Pinkstraat. De Pinkstraat is bij veel mensen bekend als de straat waarin een supermarkt van de DIRK is gevestigd.

Hier lees je ons bericht over de beschieting van gisteren:
https://www.deschiedammeronline.nl/artikel/details/kogelinslagen-in-ruit-van-slijterij

Foto: de politie maakt technische foto's van de beschoten ruiten (foto © Jeffrey Jacobs, Nieuws op Beeld)

15-03-2021