Politie vraagt om camerabeelden van overval op juwelier

Politie vraagt om camerabeelden van overval op juwelier

SCHIEDAM - "Nog steeds zijn getuigen welkom, net als beelden en foto van het incident met de verdachte erop". Dat schrijft de politie op zijn website naar aanleiding van de overval op de juwelier in De Passage Schiedam gistermiddag op klaarlichte dag.

"Het was rond 13.45 uur toen een onbekende man een raam van een juwelier insloeg en naar sieraden greep. De politie is op zoek naar de man. Tips en beelden zijn meer dan welkom", aldus de politie. 

De man kwam winkelcentrum De Passage binnen en sloeg met een hamer een ruit van de juwelier in. Vervolgens deed hij een greep naar de sieraden en ging er rennend vandoor. Gelukkig raakte er niemand gewond. De politie heeft meteen een onderzoek gestart en met getuigen gesproken. Nog steeds zijn getuigen welkom, net als beelden en foto van het incident met de verdachte erop. Hij droeg zwarte kleding en ook zwarte schoenen met een witte zool. Rennend ging hij ervandoor richting Broersvest en de Korte Singel. Informatie delen kan via het tipformulier of via 0900-8844 en uiteraard ook anoniem op 0800-7000.

Hier lees je ons artikel van gisteren: Juwelier in De Passage Schiedam is beroofd

Foto door Wim van Zon

03-02-2023