Lions Club Schiedam organiseert klootschietkampioenschap

Lions Club Schiedam organiseert klootschietkampioenschap

SCHIEDAM - Lions Club Schiedam zal op zaterdag 20 april 2024 de kloten laten rollen in het Julianapark voor het goede doel. Dit jaar is het goede doel de Voedselbank Schiedam.

Op zaterdag 20 april a.s. zal Lions Club Schiedam alweer het Schiedamsch Klootschietkampioenschap organiseren, wat opnieuw eer betoont aan het feit dat het edele klootschietspel eeuwen geleden al in onze prachtige stad werd gespeeld. In de afgelopen jaren is er veel geld bij elkaar geschoten, waardoor een groot aantal organisaties financieel ondersteund kon worden. Dit jaar heeft Lions Club Schiedam na gezamenlijk overleg gekozen voor "Voedselbank Schiedam" als goed doel.

Bedrijven, families, scholen, politieke partijen en serviceclubs kunnen zich ook dit jaar weer aanmelden voor dit evenement. In totaal kunnen maximaal 24 teams strijden om de "Grote Kloot" van Schiedam.

De wedstrijd wordt gespeeld op 20 april aanstaande in en rondom het geweldige Julianapark, terwijl het Hoofd Kloot Centrum zich bevindt in de prachtige Tuinzaal van het Jacobs Gasthuis.

Om 14.00 uur zullen alle deelnemende teams tegelijk van start gaan.

Deelname per team (minimaal 3 en maximaal 4 personen) bedraagt € 150,00.
Inschrijven kan door uw aanmelding door te geven aan info@biesure.nl  
of telefonisch/app via 06 -26112147

Schrijft u in en werp de “kloten” voor het goede doel en maak van deze dag een onvergetelijke ervaring.

Schiedam telt twee Lionsclubs. Naast 'Lions Club Schiedam' is er ook de 'Lionsclub Schiedam te Riviere'. Eerder vandaag hebben we bericht over een actie van laatstgenoemde club, zie het artikel onder de navolgende link:
Lionsclub-inzamelactie DE-punten: 868 pakken koffie voor de Voedselbank Schiedam

Foto: op de foto zie je het team van Lions te Riviere in de 2023-jaargang van het kampioenschap in actie, welk team beslag legde op de derde plek (foto door Willem-Jan ten Wolde), zie verder het artikel van vorig jaar

 

13-02-2024