Lionsclub-inzamelactie DE-punten

868 pakken koffie voor de Voedselbank Schiedam

868 pakken koffie voor de Voedselbank Schiedam

SCHIEDAM - De actie van Lionsclub Schiedam te Riviere om DE-koffiepunten voor de Voedselbank in te zamelen heeft 868 pakken roodmerk van DE opgeleverd voor de cliënten van de Voedselbank in Schiedam. Dat zijn veel meer pakken koffie dan vorig jaar toen de ingezamelde punten goed waren voor 567 pakken.

Gisteren was de officiële landelijke bekendmaking van de DE-actie 2023 - 2024 van de Lionsclubs. Er doet in ons land een groot aantal Lionsclubs aan de actie mee. In aanwezigheid van Natasja Froger, ambassadrice Voedselbanken Nederland, werd bekendgemaakt dat er voor het tweede jaar op rij boven de 100 miljoen punten zijn opgehaald: ruim 118 miljoen punten. Dat aantal is goed voor 178.008 pakken koffie, waarvan in onze regio 868 pakken voor de Voedselbank Schiedam, 569 pakken voor de Voedselbank Maassluis en 852 voor de Voedselbank Spijkenisse. 

Hier lees je waar de punten konden worden ingeleverd.

Hier lees je het artikel van vorig jaar over de uitslag.

Heb je DE-punten of AH/Perla-punten en wil je ze gedurende het jaar al kwijt, kun je ze altijd alvast inleveren bij de Voedselbank Schiedam aan de Groenelaan.

Foto: Natasja Froger met afgevaardigden van de Lionsclubs, DE en Voedselbanken Nederland

13-02-2024