JW sprak Miranda & Mischa van Thais barbecuerestaurant

JW sprak Miranda & Mischa van Thais barbecuerestaurant

SCHIEDAM - Miranda Steenhouwer en Mischa Oudwater openen in Schiedam hun Asian BBQ Restaurant op De Glasfabriek in Schiedam. Het is in vijftien jaar tijd de tiende keer dat zij hun in Thaise gerechten gespecialiseerde pop-up-restaurant openen. Jan Willem de Boer van JW TV sprak met het paar. 

door Jan Willem de Boer (videoreportage) en Jan Schrijver (foto's)

Miranda en Mischa hopen dit weekeinde zo ver met de werkzaamheden te zijn gevorderd dat een openingsdatum vastgesteld kan worden. Hun uitdrukkelijke streven is om nog in juli open te gaan. Het is de bedoeling om zes maanden open te blijven.

Miranda Steenhouwer (54) is een voormalig acrobate. Mischa Oudwater (56) is onder meer striptekenaar. Van de negen keer dat er inmiddels een pop-up-restaurant geopend is, was dat zeven keer in Rotterdam en tweemaal in België. De laatste keer dat het pop-up-restaurant opende was in het brugwachtershuisje van de Lage Erfbrug in Rotterdam. Dat was een mini-locatie. Op De Glasfabriek hebben ze zowel binnen als buiten volop ruimte voor zitplaatsen. Als Miranda en Mischa geen restaurant geopend hebben, wonen zij in Thailand. 

Hier lees je ons eerdere artikel:
Asian BBQ Restaurant komt op De Glasfabriek

glasfabriek1

glasfabriek2-1

14-07-2023