Asian BBQ Restaurant komt op De Glasfabriek

Asian BBQ Restaurant komt op De Glasfabriek

SCHIEDAM - Op het terrein van De Glasfabriek opent binnenkort het Asian BBQ Restaurant. Het restaurant is gespecialiseerd in een speciaal Thais barbecuegerecht, de zogenoemde Moo Kata, en heeft ook een kleine kaart met Thaise gerechten. Het is een pop-uprestaurant.

Het restaurant spreekt op zijn website en Instagram van een openingsdatum in juli 2023. De precieze datum is nog niet bekendgemaakt. 

Op het terrein van De Glasfabriek vind je sinds vorig jaar 'Ultraum', een kunstenaarscollectief dat ook een horeca-aanbod heeft met een terras, en de onlangs geopende brouwerij en biergarten Eurobrouwers (Brouwerij en biergarten op De Glasfabriek is open) (Op De Glasfabriek:
JW neemt een duik in de wereld van het bier).

Foto boven: het terras van Eurobrouwers, erachter ligt het terras van Ultraum, met het Asian BBQ Restaurant komt er nog meer horeca op De Glasfabriek (foto door Louise Melchers)

Foto onder: De Glasfabriek, waarvan momenteel stukken worden gesloopt (foto door Louise Melchers), in totaal moeten er 700 woningen komen op De Glasfabriek

glasfabriek

11-07-2023