Organisatie legt uit waarom Gondelvaart zoals die was niet meer mogelijk is

Brandersfeesten leven meer dan ooit

Brandersfeesten leven meer dan ooit

SCHIEDAM - Het voortbestaan van de Brandersfeesten hing aan een zijden draadje omdat het vorige bestuur de organisatie niet kon rondkrijgen. Gelukkig is er een nieuw bestuur gevormd en dat is hard bezig om er in september weer een groot feest van te maken. Jan Willem sprak met Dennis Meerhof, een van de organisatoren, die eerlijk bekende dat het wel een hele uitdaging is.

De Brandersfeesten gaan dit jaar een andere invulling krijgen, aldus bestuurslid Dennis Meerhof. Men is wel in gesprek over de Gondelvaart maar het zal anders zijn dan voorheen.

Er is een nieuw logo ontworpen en ook de nieuwe website is vanaf nu in de lucht. Op deze nieuwe website kunnen Schiedammers lezen hoe de Brandersfeesten zich gaan ontwikkelen. Ook is er ruimte voor sponsoren, die hard nodig zijn voor het financieel mogelijk maken van het feest. 

Lees ook:
Introductie logo en website Brandersfeesten 2024

Video: JW TV Schiedam

Foto boven het artikel: Joop Sweres was een van de Schiedammers die in het centrum spontaan en enthousiast op de foto gingen met de door Stichting Brandersfeesten gelanceerde merchandise (foto bron Stichting Brandersfeesten)

04-02-2024