Stichting Brandersfeesten lanceert nieuwe website

Stichting Brandersfeesten lanceert nieuwe website

SCHIEDAM - Direct na het publiceren van het nieuwe logo, is het bestuur aan de slag gegaan met een nieuwe website. ‘We willen de Brandersfeesten teruggeven aan de mensen en dat gevoel willen we graag uitdragen, we maken de Brandersfeesten tenslotte met elkaar', aldus Maurice Haverkamp.

Vandaar dat vorige week verscheidene bestuursleden de straat zijn opgegaan om de Schiedammer naar een eerste reactie te vragen op het nieuws dat het grootste evenement van Schiedam terugkeert. ’Fantastisch om te ervaren dat het zelfs in de koude januarimaand al zulke warme reacties losmaakt’, zegt Dennis Meerhof.

bf3
 
‘Deze week is de nieuwe website gelanceerd die we aankomende periode met grote regelmaat zullen updaten. Zodra we meer kunnen delen over de programmering zullen we dat meteen doen en uiteraard houden we iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen’, voegt John van Oudenaarde toe. 
 
Achter de schermen is hard gewerkt aan een webshop, waar leuke hebbedingen als hoodies, shirts en caps te koop zijn. Ook hiervoor geldt, hou de sociale media van de Brandersfeesten in de gaten, want de webshop wordt steeds uitgebreid.
 
'Zo loop jij er dit voorjaar weer fris bij en steun je tegelijkertijd het bestuur om er een nog groter feest van te maken', zegt Meerhof. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op www.Brandersfeesten.nl

De geciteerden - Maurice Haverkamp, John van Oudenaarde en Dennis Meerhof -  maken deel uit van de organisatie. In ons eerdere artikel lees je meer over de presentatie van de bestuurs- en commissieleden: Zij gaan de Brandersfeesten 2024 organiseren

Lees ook:
Nieuw logo Brandersfeesten Schiedam

Interviews JW met bestuurs- en commissieleden Brandersfeesten


Foto's: bron Stichting Brandersfeesten Schiedam

03-02-2024