Over leerwerkplaats De Steigers aan de Dwarsstraat in de Gorzen

'Het gaat nog 6 tot 8 weken duren voor het pand gereed is'

'Het gaat nog 6 tot 8 weken duren voor het pand gereed is'

SCHIEDAM - Het gaat naar verwachting van de gemeente nog 6 tot 8 weken duren voordat leerwerkplaats De Steigers gereed zal zijn. Dat houdt in dat er naar verwachting op zijn vroegst vanaf half mei de eerste activiteiten kunnen starten.

In februari werd door de gemeente aangekondigd dat leerwerkplaats De Steigers aan de Dwarsstraat 42 in Schiedam eind april officieel geopend zou gaan worden door minister Dilan Yeşilgöz-Zegerius. Dat gaat niet gehaald worden, zo hebben wij gisteren gemeld. Hieronder lees je de desgevraagde reactie van een voorlichter van de gemeente Schiedam.

"Tijdens het wijkoverleg is gesproken over de officiële opening. De planning is afhankelijk van wanneer het pand gereed is. Daarmee gaan we aan de slag, maar dat vraagt naar verwachting 6 tot 8 weken. Zodra het pand gereed is, kunnen de eerste activiteiten starten. Die hoeven niet te wachten op de officiële opening. De exacte datum waarop de officiële opening plaatsvindt is mede afhankelijk van de ruimte in de agenda's."

Hier lees je ons artikel van gisteren:
Reeds aangekondigde opening eind april door minister gaat niet worden gehaald
Gemeente loopt te hard van stapel met opening van De Steigers

31-03-2023