Dubbelconcert Sint Radboud bij KunstWerkt tijdens 'Elementen'

Dubbelconcert Sint Radboud bij KunstWerkt tijdens 'Elementen'

SCHIEDAM - Op zondag 26 november is er bij KunstWerkt een speciaal samengesteld concert door een kleine delegatie van het harmonieorkest van muziekvereniging Sint Radboud met muziek in het thema van de expositie 'Elementen'.

Van 16 november tot en met 10 december wordt bij Art Centre Schiedam in de Lange Nieuwstraat 191 door KunstWerkt de expositie “Elementen” gehouden. De tentoonstelling is een associatieve dans rond ‘de vier elementen’. 

In de kern is gezocht naar disciplines die zich verhouden tot de bouwstenen voor de materie uit de klassieke filosofie en westerse esoterie: aarde, water, lucht en vuur.
Van de volgende kunstenaars zijn objecten aanwezig: Ron van der Ende, bas-reliëf; Aldo Hoeben, installatie; Ahrend van Ipenburg, zuil; Frans van Lent, video-installatie en groepsperformance; Jeanne Rombouts, houtskooltekeningen; Eric van Straaten, fotografie; Sasha Zuidam, installatie en Milah van Zuilen, installatie.

Op zondag 26 november om 13.30 en om 15.00 uur is er een speciaal samengesteld dubbelconcert door een kleine delegatie van het harmonieorkest van muziekvereniging Sint Radboud met muziek in het thema van de expositie.
Met de twee miniconcerten maken we een reis langs de elementen, overgoten met een sausje van “De schilderijententoonstelling“ van Mussorgsky.

Voor beide concerten zijn er beperkt kaarten beschikbaar op www.stichtingkunstwerkt.nl

Het concert begint stipt op tijd en tijdens het concert is de deur gesloten.
Beleef de expositie op een bijzondere manier: kunst kijken met muziek!

Zie over 'Elementen' ons eerdere artikel
Sasha Zuidam: “Een museale expositie die de bezoeker in vuur en vlam zal zetten
Tentoonstelling Elementen bij KunstWerkt

Foto:
Onderdeel van het werk van Sasha Zuidam

14-11-2023