DWS wil de nieuwjaarsreceptie in het nieuwe clubhuis houden

DWS wil de nieuwjaarsreceptie in het nieuwe clubhuis houden

HANDBAL - Het nieuwe clubhuis van handbalvereniging DWS in Thurlede in Schiedam ziet er van buiten al fraai uit. Het is echter nog niet klaar. Binnen moet nog veel gebeuren. De voor een belangrijk deel zelf bouwende vereniging verwacht tot het einde van het jaar nodig te hebben. Het zou mooi zijn als de nieuwjaarsreceptie in het nieuwe clubhuis kan worden gehouden. Zaterdag zijn er op het complex de eerste wedstrijden voor de veldcompetitie.

dws6 (2)-1

Er zijn nog geen kleedkamers beschikbaar. DWS heeft dat de bezoekende vereniging laten weten. "Zoals jullie wellicht weten, bouwen wij op ons park een nieuw clubgebouw. Het wordt prachtig, maar helaas is nog niet alles klaar. Dit betekent dat er nog geen kleedruimtes zijn. Daarom verzoeken we de spelers omgekleed naar de wedstrijden te komen. In de keet die op het park staat, is een toilet beschikbaar. Daarnaast zorgen we ervoor dat er wel iets te drinken of een tosti gekocht kan worden. Excuses voor het ongemak en hartelijk dank voor jullie medewerking", zo schrijft de club op de website. 

Wij namen alvast een kijkje binnen. De foto's geven een beeld van de huidige situatie.

Lees ook: Kaapverdisch festival op DWS-veld: https://www.deschiedammeronline.nl/artikel/details/kaapverdisch-festival-met-4-artiesten-en-6-dj-s

dws2 (2)

dws3 (2)

31-08-2021