Kethel Spaland wint

Doelpuntloos gelijkspel Hermes, winst in zevenklapper PPSC

Doelpuntloos gelijkspel Hermes, winst in zevenklapper PPSC

VOETBAL - In de vierde klasse speelde Hermes-DVS doelpuntloos gelijk en won PPSC uit met een zevenklapper. In de derde klasse won Kethel Spaland thuis. De derby HBSS versus Excelsior'20 kwam op naam van de oranjehemden.

In de derde klasse D won Kethel Spaland in Schiedam Noord met 1-0 van Rozenburg. In dezelfde klasse won HBSS de derby tegen Excelsior'20 met 2-1. (over de derby kun je verder lezen: HBSS wint moeizaam van Excelsior'20) Komende zaterdag kan koploper HBSS uit in Hoogvliet tegen de nummer 2 Meeuwenplaat (aanvang 14.00 uur) het kampioenschap officieel binnenhalen. De nummer 4 Kethel Spaland speelt komende zaterdag eveneens uit, te weten in Oostvoorne tegen de nummer 5 OVV (aanvang 14.30 uur). 

In de vierde klasse E bleef het op Harga bij Hermes-DVS tegen Blijdorp zoals het begonnen was, ofwel stond na 90 minuten nog steeds de hatelijke brilstand op het scorebord: 0-0.

Dan kwam het publiek qua doelpunten in dezelfde klasse beter aan zijn trekken in de uitwedstrijd van PPSC. Uit bij de Egelantier Boys won PPSC met liefst 0-7.  Komende zaterdag is op Thurlede de derby tussen de nummer vijf PPSC en de nummer 2 Hermes-DVS (aanvang 14.30 uur). 

In de vijfde klasse speelde de nummer 7 SVV gisteren geen wedstrijd. Aanstaande zaterdag aanvang 14.30 uur staat de uitwedstrijd tegen de nummer 2 Simonshaven op het programma.

Foto: beeld uit de 0-0 bij Hermes-DVS

16-04-2023