Deze plek gaat Cocky Gastelaarshof heten

Deze plek gaat Cocky Gastelaarshof heten

SCHIEDAM - Burgemeester en wethouders van Schiedam besluiten de straatnaam Cocky Gastelaarshof vast te stellen voor de openbare ruimte tussen de Burgemeester Knappertlaan, de Bosboomlaan en de Julianalaan.

Dit besluit is volgens de bij dit besluit horende tekening (zie onder). De datum van publicatie van dit besluit is 18 maart 2021.

Op de foto zie je deze openbare ruimte. Daar staat nu nog het voormalige zwembad. In dit Sportfondsenbad Schiedam heeft de succesvolle wedstrijdzwemster Cocky Gastelaar, lid van SZC, vele trainingsbaantjes getrokken. Zie over de zwemster verder  https://nl.wikipedia.org/wiki/Cocky_Gastelaars

Zij is opgenomen in de begin van de week onthulde Erecirkel van Schiedamse sporters en sportteams:
https://www.deschiedammeronline.nl/artikel/details/deze-56-sporters-en-sportteams-staan-in-de-lijst

https://www.deschiedammeronline.nl/artikel/details/zo-ziet-de-erecirkel-van-56-sporters-en-sportteams-eruit

Er zijn bouwplannen om op deze locatie op de kelder van het zwembad zeventien woningen te bouwen:
https://www.stats.nl/projecten/stadsbad

Bezwaarprocedure naamgeving
Je kunt tegen dit besluit binnen zes weken na bekendmaking daarvan een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Schiedam, t.a.v. de Bezwaarschriftencommissie, Postbus 1501, 3100 EA te Schiedam. Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en ten minste bevatten: naam en adres van belanghebbende; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift is gericht; de gronden van het bezwaar en een volmacht, indien het bezwaar niet door de belanghebbende maar door een ander, namens hem, wordt ingediend. De indiener van het bezwaarschrift wordt verzocht een kopie van het besluit waartegen het bezwaar is gericht mee te zenden.

Foto: (c) De Schiedammer Online
Kaart: bron gemeente Schiedam

tekeningcoc

 

 

 

20-03-2021