De Schiedammer komt binnen bij Crévor Events

'Bundel krachten en organiseer samen evenementen in binnenstad'

'Bundel krachten en organiseer samen evenementen in binnenstad'

SCHIEDAM - In Schiedam zijn verscheidene organisaties en bedrijven waarvan lang niet iedereen in Schiedam het bestaan zal afweten. In deze rubriek gaan wij er binnen en geven we de organisatie / het bedrijf de gelegenheid zich voor te stellen. Ditmaal Crévor Events.

keuze1

Naam van de organisatie: Crévor Events

Begonnen met de organisatie op: 24-01-2014

Naam geïnterviewden: John van Oudenaarde en Saskia Boele en hun dochter Sanne van Oudenaarde 

Functie geïnterviewden: eigenaar/ organisator

Leeftijd geïnterviewden: nooit te oud voor een feestje

Wonen in: Schiedam

Is het een familiebedrijf: ja

De reden dat jullie in Schiedam zijn begonnen: toen wij begonnen in Schiedam, was er niet veel te beleven in Schiedam voor wat betreft het uitgaansleven. Af en toe een groot buitenevenement zoals ’t Maasboulevardfeest en de Brandersfeesten e.d., maar niets binnen. Hierdoor kwamen wij op het idee om een disco te organiseren voor mensen van onze leeftijden. De discomuziek van vroeger en nu in een mooie omgeving. Dit was zo succesvol dat wij meer zijn gaan organiseren en gebruik zijn gaan maken van de mooie gebouwen die Schiedam heeft. Met onze bijdrage willen wij Schiedam nog leuker en gezelliger maken en de Schiedammers met elkaar verbinden. Wij vinden het geweldig om plezierige momenten te bieden en zeker in Schiedam omdat het gewoon een prachtige stad is waar wij heel trots op zijn.

Wat biedt je organisatie: wij organiseren openbare evenementen en voeren opdrachten uit voor besloten evenementen voor bedrijven en particulieren.

Het vaakst georganiseerde evenement: de Disco & Dance Night was ons eerste evenement en is het vaakst georganiseerd. Daarna op de tweede plaats Het Foutste Feest. 

Wat onderscheidt je organisatie van andere: wij denken ons te onderscheiden door onze themafeesten en onze veelgebruikte mooie locatie in Schiedam, namelijk de Grote of Sint Janskerk. Onze kracht is dat wij luisteren naar de mensen en daardoor weten waar er behoefte aan is. Hier spelen wij op in. Natuurlijk moeten wij ook achter een evenement staan. Als je dat niet doet, hoe moet je het dan verkopen. Iets aan de man brengen waar jij niet voor 100% achter staat, werkt niet. Wij zijn een kleine organisatie, die bijna alles zelf doet. Van het bedenken van evenementen tot aan het meedraaien op de avond zelf. Onze bezoekers weten wie wij zijn en ons servicelevel staat bij ons hoog in het vaandel. Bedenk hoe je zelf behandeld wil worden, zo behandelen wij ook onze bezoekers.

Waarom zouden mensen van jullie organisatie gebruik moeten maken: wij zijn een leuk en enthousiast team. Door onze jarenlange ervaring (ook voordat we met Crévor Events startten) weten wij wat de behoeften van mensen zijn als zij een evenement bezoeken. 

Hoe kun je kaarten bestellen voor evenementen: op onze website is alle informatie te vinden www.crevorevents.nl

Wat moet er volgens jullie gebeuren om Schiedam aantrekkelijker te maken: door de krachten te bundelen in de horeca en samen meerdere evenementen met elkaar te organiseren in de binnenstad. Veel meer samenwerking met/tussen de horeca.

Wat is jullie favoriete drankje: een lekkere borrel natuurlijk!

Wat willen jullie zelf nog graag kwijt hier: kom gezellig naar één van onze feesten en beleef een geweldige avond. En wil je graag als organisatie iets vieren of organiseren dan kunnen wij daar erg goed bij ondersteunen.

Organisatie is gevestigd aan: Grevelingenstraat Schiedam

Telefoonnummer: 06-50275897
E-mail: info@crevorevent.nl
Adres internetsite: www.crevorevents.nl
Adres facebookpagina en/of andere social media: crevorevents

Concept: door Gert Struijs
Foto's: door Louise Melchers

Lees ook ons eerdere artikel:  Muziek in de Tuin met o.a. DJ Marcoss, Exile, Fab Five en Biggs. Drie dagen feest in de tuin van de kerk tijdens Brandersfeesten

Hier lees je de vorige editie in deze rubriek: 
De Schiedammer komt binnen bij Ottica Eye Fashion
Martin Stolk: 'Als winkelier ben je ook maatschappelijk betrokken'

Wil je je ook aan Schiedammers voorstellen via deze rubriek:
Winkeliers, horeca-ondernemers, bedrijven, organisaties:
De Schiedammer Online komt binnen bij jou, voor een zomers prijsje

keuze2

14-08-2022