Furkan Kondu komt in de gemeenteraad

Cemil Kahramanoğlu wordt nieuwe fractievoorzitter DENK

Cemil Kahramanoğlu wordt nieuwe fractievoorzitter DENK

SCHIEDAM - "De fractie van DENK heeft Cemil Kahramanoğlu unaniem gekozen als de nieuwe fractievoorzitter." Dat laat DENK Schiedam zaterdag weten in een persbericht.

"Cemil Kahramanoğlu werd tijdens de verkiezingen in afgelopen maart voor de tweede termijn gekozen als gemeenteraadslid. Kahramanoğlu was ook mede-onderhandelaar namens DENK bij de vorming van de nieuwe coalitie. Hij zal daarom ook aanstaande donderdag het woord voeren tijdens het debat over het coalitieakkoord 'Verder, voor een kleurrijke stad'", aldus het persbericht.

Cemil Kahramanoğlu: "Ik ben enorm vereerd om de komende jaren de Schiedamse fractie van DENK te mogen leiden en heb het volste vertrouwen dat Doğukan Ergin uitstekend gaat functioneren als wethouder"

Gisteren werd bekend dat huidig fractievoorzitter Doğukan Ergin wordt voorgedragen als wethouder in het nieuwe college van B&W. Hier lees je ons eerdere artikel:

Beoogd college met Laan (VVD), Ergin (DENK), Zwang (PvdA), Biekman (D66) en Hamerslag (PS); Coalitieakkoord wordt maandag gepresenteerd

"De verwachting is dat het nieuwe college op korte termijn zal worden geïnstalleerd. Nadat Ergin doorschuift als wethouder komt zijn gemeenteraadszetel beschikbaar. Furkan Kondu is de eerste opvolger en heeft zich inmiddels bereid verklaard om zitting te nemen als gemeenteraadslid bij de Schiedamse fractie van DENK", zo meldt DENK Schiedam in het persbericht van vandaag.

Foto: Cemil Kahramanoğlu (bron foto DENK Schiedam)

25-06-2022