Verbouwing is klaar en vergunning is afgegeven

Café 't Hoefijzer gaat vrijdag open

Café 't Hoefijzer gaat vrijdag open

SCHIEDAM - Café 't Hoefijzer aan de Schiedamseweg 41A/B is klaar met de verbouwing en gaat vrijdagochtend open. Vanaf elf uur vrijdagochtend zijn klanten welkom.

Café 't Hoefijzer heeft nieuwe eigenaren, die het café ingrijpend hebben verbouwd. Vroeger was er een café-gedeelte en een snackbar-gedeelte. Nu is het een café met één grote ruimte met centraal de bar. In de ochtend en middag richt het café zich ook op gasten voor een kop koffie of thee met appeltaart en ander gebak. Je leest er meer over in ons eerdere artikel.
Café 't Hoefijzer in Kethel wordt een 'stamkroeg nieuwe stijl' 
https://www.deschiedammeronline.nl/artikel/details/cafe-t-hoefijzer-in-kethel-wordt-een-stamkroeg-nieuwe-stijl

Inmiddels hebben de nieuwe eigenaren de benodigde vergunningen gekregen van de gemeente en beleeft Café 't Hoefijzer aanstaande vrijdag zijn eerste openingsdag. Na de recente versoepeling van de coronaregels kunnen gasten zowel op het terras als binnen ontvangen worden. Vanochtend werd ter voorbereiding op vrijdag het terras al uitgezet; dat kun je zien op beide foto's. Er staan nu 8 tafels op het terras. Dat aantal wordt binnenkort nog uitgebreid naar 12 tafels. 

De normale openingstijden van Café 't Hoefijzer zijn op vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 02.00 uur, op de overige dagen van 11.00 tot 01.00 uur. In verband met de coronamaatregelen is de sluitingstijd voorlopig nog 22.00 uur. 

Hier lees je over de Nederlandse primeur die het café had tijdens de verbouwing:
https://www.deschiedammeronline.nl/artikel/details/zelfreinigende-luchtzuiverende-en-virusdodende-coating-aangebracht-op-wanden-en-plafond

terras1 (3)

 

 

09-06-2021