Nieuw bestuur en vernieuwde website VVE Platform Schiedam

Nieuw bestuur en vernieuwde website VVE Platform Schiedam

SCHIEDAM - VVE Platform Schiedam heeft een nieuw bestuur. Dat bestaat uit Walther van Houten (voorzitter) en Arie van Wingerden (secretaris/penningmeester). De website is vernieuwd. Medio september zal in Ontmoetingscentrum 5 Molens een informatieavond worden gehouden voor de besturen van de 285 aangesloten verenigingen van eigenaren.

Het VVE Platform Schiedam bestaat sinds oktober 2014. Walther van Houten heeft sinds maart 2015 zitting in het bestuur. Arie van Wingerden is nieuw als bestuurslid. 

De website dateerde van maart 2014 en was aan vernieuwing toe. De hoeveelheid informatie op de website die belangrijk is voor besturen van verenigingen van eigenaren (vve's) is in de loop der jaren sterk toegenomen. Op de nieuwe website is deze informatie overzichtelijker gerangschikt en beter toegankelijk gemaakt. De website biedt overigens niet alleen voor besturen van vve's veel relevante informatie, maar levert ook de individuele eigenaren een schat aan gegevens op over vve's. Het adres van de website is niet veranderd en is: https://vveplatformschiedam.nl

Besturen van vve's in Schiedam, zowel vve's die aangesloten zijn als niet aangesloten vve's, én individuele eigenaren van appartementen in Schiedam kunnen via de website vragen stellen over vve's. Dat kan via een vragenformulier onder het navolgende adres:
https://vveplatformschiedam.nl/index.php/contact

Het aantal aangesloten vve's is sterk toegenomen te weten van 125 in juli 2021 tot 285 op dit moment. Aan aansluiting voor een vve zijn geen kosten verbonden. 

In Ontmoetingscentrum 5 Molens wordt een informatieavond gehouden voor de besturen van de aangesloten vve's. Op deze informatieavond worden actuele ontwikkeling die relevant zijn voor besturen van vve's besproken. Op de agenda zullen onder meer staan de onderwerpen interne communicatie binnen een vve, agressiebeheersing binnen een vve en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid (zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen, etc.). Ook de juridische ontwikkelingen in het appartementsrecht komen aan bod, bijvoorbeeld de verplichte reservering voor groot onderhoud. 

Aanmelden voor de informatieavond is nu reeds mogelijk via e-mailadres info@vveplatformschiedam.nl Het aantal plaatsen is beperkt tot 150 personen. Plaatsen voor de informatiebijeenkomst worden toegewezen op volgorde van binnenkomst aanmelding. De datum wordt binnenkort bekendgemaakt. Degenen zie zich reeds hebben aangemeld, zullen per e-mail op de hoogte worden gesteld van de datum. 

Het aantal vve's in Schiedam is ruim negentienhonderd. Bij VVE Platform Schiedam zijn zowel grote als kleine vve's aangesloten. 

VVE Platform Schiedam werkt samen met Servicepunt Woningverbetering Schiedam, VVE Belang (landelijke belangenorganisatie voor vve's en appartementseigenaren), Stichting Olivier, Branchevereniging VVE Professionals en Energiek Schiedam. 

Lees over het onderwerp vve ook ons eerdere artikel:
Interview met Erik Veldman, adviseur bij Servicepunt Woningverbetering
'Juist de kleinere VvE's kunnen de nodige hulp gebruiken'

Foto: Walther van Houten (links) en Arie van Wingerden (rechts) (bron foto VVE Platform Schiedam)

10-07-2023

 

20230323 Banners Bieb 6x 250 x 208-6

242304_Banner_SchiedammmerOnline 250x208_v2

bannerswv250

thumbnail_Banner  (1)

bannerservice

irado banner 250x208 (002)