"Nog even en Kasteel van Zuydt is de grootste sponsor van Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam"

Kasteel van Zuydt komt met nieuwe manier om te sponsoren

Kasteel van Zuydt komt met nieuwe manier om te sponsoren

SCHIEDAM - "Alle verenigingen en clubs kennen het wel... de kas raakt leeg", zegt Ronald Koorengevel van Kasteel van Zuydt aan de Groenelaan in Schiedam. Hij heeft er naar eigen zeggen een oplossing voor gevonden.

Elke club of vereniging uit Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam kan de club
gratis bij hem aanmelden. De club krijgt dan gratis zogenoemde 'kasteel-clubpassen' voor alle leden. Elk clublid dat de pas toont bij een aankoop helpt mee. Want 10% van elke aankoop wordt ‘opgespaard’ en gaat aan het eind van het jaar naar de clubkas van de desbetreffende club. Waarom ook voor clubs uit Vlaardingen en Rotterdam, vragen we de als altijd innovatieve eigenaar van de delicatessenzaak in Schiedam Zuid. "Ik verkoop in de regio ook online. Mijn sponsoraanbod geldt ook voor alle online aankopen. Vandaar", zo legt hij uit.

"Voor mij is het als bedrijf niet mogelijk om shirtsponsor te worden van, om maar eens wat te noemen, dé kasteelclub van Rotterdam, Sparta. Of van andere grote sportclubs of hoofdsponsor van bijvoorbeeld aansprekende culturele organisaties en verenigingen. Maar op deze manier is het als middenstander dus wél mogelijk clubs te sponsoren. Zowel de grote als de kleine clubs zijn welkom. Het is aan de ene kant een commerciële actie, maar aan de andere kant ook een nieuwe extra mogelijkheid voor clubs om hun verenigingskas een stimulans te geven, en dat is hard nodig na de coronatijden. Nog even en Kasteel van Zuydt is de grootste sponsor van Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam", zegt hij lachend.

04-04-2022

244504_Banner_SchiedammmerOnline_Maagdarm Ischemie Centrum_250x208_v2

20230323 Banners Bieb 6x 250 x 208-6bannerswv250

thumbnail_Banner  (1)

bannerservice

irado banner 250x208 (002)