Excelsior'20 mag het niet afmaken uit bij Sparta

Excelsior'20 mag het niet afmaken uit bij Sparta

CRICKET - De wedstrijd in de Topklasse tussen Sparta en Excelsior'20 is vandaag gestaakt vanwege de regen.

Excelsior'20 won de toss en verkoos om met fielden te beginnen. Aan bat deed bij de Spartanen vooral captain Bukhari van zich spreken met 32 runs (not out). Sparta kwam tot een alles behalve denderend totaal van 86 runs voor 6 wickets (31.2 overs).

Gezien het slechte weer en op basis van de resultaten in de innings van Sparta, werd op basis van het berekeningssysteem DLS een door Excelsior'20 voor een zege te behalen totaal vastgesteld van 72 runs uit 20 overs. 

Aan bat kwam Excelsior'20 niet verder dan tien ballen. Opener Tim Etman scoorde met een 4 uit 4 ballen 4 runs. De andere openinsbatsman, Roel Verhagen (4, n.o), ging verder met Lorenzo Ingram (0, n.o). In de tweede over was het reeds gedaan met de battingbeurt van de Schiedammers op een totaal van 10 runs voor 1 wicket.

Geen van beide cubs houden wedstrijdpunten over aan deze partij aan de Bermweg in Capelle aan den IJssel.

"Sparta vindt het te gevaarlijk om verder te spelen en weet de umpires te overtuigen. Afgelast. #anticricket", twittert Excelsior'20 na de afgelasting. 

Foto: "De Excelsior'20 cricketers hebben vele kwaliteiten.... Lekker bezig, mannen! Na een lange regenpauze is alles nu weer droog en gaat Excelsior'20 batten. Target is 72 runs in 20 overs uit de DLS", plaatst Excelsior'20 Cricket op Facebook als bijschrift bij deze foto

08-05-2021

bannerracketteam