Cuisine Culinaire Rijnmond verhuist van Vlaardingen naar Schiedam

Cuisine Culinaire Rijnmond verhuist van Vlaardingen naar Schiedam

SCHIEDAM - Schiedam is een vereniging rijker. De kookclub Cuisine Culinaire Rijnmond is verhuisd van Vlaardingen naar Schiedam. Een huurcontract is gesloten met de eigenaars van de kookstudio aan de Westmolenstraat 6 in Schiedam.

Cuisine Culinaire Rijnmond is een kookvereniging van amateurkoks en -kokkinnen. De vereniging werd in 1982 opgericht. De tweehonderd leden koken elke maand een menu. Dat deden zij in groepen van 12 tot 15 leden eens per maand in de verenigingsruimte aan de Mercuriusstraat 25 in VLaardingen. Door de coronacrisis konden de leden lange tijd niet bijelkaar komen om gezamenlijk te koken.

Zodra de coronamaatregelen dat weer toelaten, zullen zij hun activiteiten voortzetten in Schiedam. De leden van de vereniging gaan voortaan in Schiedam koken, in de kookstudio aan de Westmolenstraat 6 in Schiedam. In het register van de Kamer van Koophandels is het adres inmiddels gewijzigd in het nieuwe adres in Schiedam. Tot vóór de coronacrisis maakte Kookstudio door Annabel van deze ruimte gebruik.

Meer informatie over de kookclub: https://www.cuisinerijnmond.nl/

Lees ook ons artikel over de geplande bouw van een kookstudio in Schiedam:
https://www.deschiedammeronline.nl/bedrijfsnieuws/details/schiedam-krijgt-er-een-kookstudio-bij

Foto: Penningmeester Rob Versloot (tweede van links) zet zijn handtekening onder het huurcontract, met rechts van hem het echtpaar Barbara en Nico van Velzen, de eigenaars van de gehuurde locatie, geheel links Marion Martijn, voorzitter van de kookclub, geheel rechts Annemiek Kunen

20-05-2021

mrvo_logobutton

bestuurslid

fl-algemeen-250x208 (002)

AOH Banners Schiedammer online

1 (002)

Advertenties besparen schiedammer