Zowel vandaag als gisteren overlijden van Schiedamse coronapatiënt

Zowel vandaag als gisteren overlijden van Schiedamse coronapatiënt

SCHIEDAM - Twee dagen achtereen heeft het RIVM het overlijden van een Schiedamse coronapatiënt gemeld. Voor het laatst werd op 10 september jl. het overlijden van een coronapatiënt uit Schiedam gemeld.

Gisteren werd door het RIVM voor heel ons land het overlijden van 10 coronapatiënten gemeld, vandaag van 7 coronapatiënten.

Zowel op 20 oktober als vandaag 21 oktober meldt het RIVM het overlijden van een coronapatiënt uit Schiedam, waarmee het aantal geregistreerde dodelijke coronaslachtoffers uit Schiedam is gestegen van 117 naar 119. 

5 oktober jl. is het de laatste keer dat het overlijden van een coronapatiënt uit Vlaardingen is gemeld. In Vlaardingen is het totaalaantal dodelijke slachtoffers 98.

Het aantal nieuwe coronabesmettingen dat vandaag wordt gemeld voor geheel Nederland is 5223, van wie 12 uit Schiedam en 12 uit Vlaardingen. 

Op 21 oktober 2012 liggen er 717 coronapatiënten in het ziekenhuis (inclusief verdenkingen op corona), van wie 159 op de intensive care (bron ziekenhuiscijfers Stichting Nice). 

21-10-2021