Zomervakantie-activiteiten voor scholieren én voor 55-plussers

Zomervakantie-activiteiten voor scholieren én voor 55-plussers

SCHIEDAM - Op 19 juli start de zomervakantie in Schiedam. Lekker Bezig Schiedam heeft in samenwerking met verschillende organisaties een programma opgesteld met activiteiten voor jong en oud, op verschillende locaties in Schiedam.

Zo zijn er twee keer per week sportieve middagen voor groep 3 tot en met groep 8, is er elke week een Urban Clinic voor 12+ en is er dagelijks een activiteit voor 55+.

Groep 3 tot en met groep 8
De leerlingen van groep 3 tot en met 8 kunnen twee dagdelen per week terecht op Sportpark Willem-Alexander en Sportpark Harga voor trainingen en clinics. Het programma is van 13.00 tot 16.00 uur. In deze drie uur gaan de kinderen drie verschillende sporten beoefenen. De kosten om deel te nemen zijn 3 euro per keer, inschrijven gaat via www.lekker-bezig-schiedam.jibbie.nl.
Hier is ook het hele programma in de maanden juli en augustus te vinden

Zomerclinics 12+
Voor de tieners staat deze zomer in het teken van Urban Clinics. Deze clinics zijn gratis en worden in samenwerking met Dock en Dr. Wooow georganiseerd. Denk aan BMX, freestyle basketbal en breakdance op verschillende locaties in Schiedam. Inschrijven is niet nodig. Op de website en social media van Lekker Bezig Schiedam komt het programma te staan.

Activiteiten 55+
Op 19 juli start het programma voor 55+. Van 10.00-11.30 uur zijn deelnemers van harte welkom op de Maasboulevard bij DobbelFit. Hier ontvangen deelnemers meer informatie over het zomerprogramma en is er tijd voor gezelligheid en een bakje koffie. Deze zomer is er dagelijks wel iets te doen voor 55+. Voor het programma, zie www.lekkerbezigschiedam.nl  of via e-mail corné@lekkerbezigschiedam.nl

13-07-2021