De jeugdteams spelen zaterdag niet

Zaterdag spelen herenteams Scyedam thuis

Zaterdag spelen herenteams Scyedam thuis

SCHIEDAM - Zaterdag staat de derde wedstrijd op het programma van de voorjaarscompetitie voor de herenteams van tafeltennisvereniging Scyedam.

Het eerste herenteam heeft zich in hun eerste divisie poule, na de teleurstellende eerste wedstrijd met 8-5 verlies tegen promovendus Pecos, hersteld door de tweede wedstrijd met 7-6 te winnen van Hilversum.
Het tweede herenteam heeft in hun derde divisie poule nu tweemaal verloren, na een 12-1 nederlaag tegen het sterke Amsterdam ’78, volgde in de tweede wedstrijd een 5-8 verlies in de thuiswedstrijd tegen Scylla 2.

De jeugdteams van Scyedam komen zaterdag niet in actie.
De wedstrijden van het eerste en tweede herenteam
beginnen om15.00 uur.
De volgende wedstrijden staan op het programma:
Scyedam 1 - Sittard 1
Scyedam 2 - Shot (S) 1 uit Soest.

Het eerste herenteam van Scyedam bestaat dit seizoen uit Thomas Baart, Denis Dimitrov, Martijn van der Heide, Edwin ten Hoope, Daniel Pava en Gabriele Vicario. In de twee tot nu toe gespeelde wedstrijden werden 12 punten behaald, waarmee de vierde plaats wordt gedeeld met Hilversum. Tegen dat team werd de vorige wedstrijd met 7-6 gewonnen, in die wedstrijd wonnen Daniel, Gabriele en Thomas allemaal tweemaal en zorgde Edwin voor het zevende punt. Denis en Martijn kwamen in die wedstrijd niet in actie.

De spelers van tegenstander Sittard zijn Tom Boessen, Sander Gelderman, Sam Geuskens, Rachel Gerarts, Michel Sijstermans en Andy Snijders. De laatste wedstrijd verloor dit team nipt met 6-7 van Hercules.

De spelers van het tweede herenteam zijn Daria Dubenko, Rob Hoogendijk, Kees de Koning, Stephan Pieters, Bart Platzbeecker en Daniel Snoek. Uit de twee gepeelde wedstrijden zijn slechts 6 punten verzameld waarmee de zesde plaats wordt ingenomen. De tweede wedstrijd ging met 5-8 verloren tegen de reserves van Scylla, in die wedstrijd won Kees tweemaal, Daniel en Rob scoorden eenmaal en Daria bleef met lege handen. Het vijfde punt kwam uit het door Kees en Rob gewonnen dubbelspel. Bart en Stephan kwamen niet in actie.

De spelers van tegenstander Shot zijn Merlijn Brands, Luuk Houtgast, Robbert Huisman, Berend Jonker en Jip Weijers. Dit team won de laatste wedstrijd in Amsterdam met 5-8 van US.

Onze teams kunnen uw steun goed gebruiken. We roepen u dan ook op onze teams op zaterdag te komen steunen in onze sportaccommodatie Scyedam, Dr. Kuyperlaan 4 in Schiedam.

20-02-2024