Meebreien, -praten en -dichten én lettervermicellisoep eten

Zaterdag is bij Glinsteroogjes 'de informele middag'

Zaterdag is bij Glinsteroogjes 'de informele middag'

SCHIEDAM - Saskia van Herwijnen (SAGE), Aldo Hoeben en Yvon Koopman houden aanstaande zaterdag 20 april bij KunstWerkt 'de informele middag' als onderdeel van de  tentoonstelling Glinsteroogjes.

Tijdens deze middag kan je meebreien en praten aan de BreiPraatStoel. Er is gelegenheid om op het Poëzieplein gedichten of andere teksten voor te dragen en te luisteren naar gedichten van Werner Spaland en anderen. Of maak zelf een toevalsgedicht en lees dit voor (of laat dit voorlezen). 

Je kan samen met Aldo Hoeben aan de slag met woord, beeld en AI (kunstmatige intelligentie). Rond 16.00 uur serveren Yvon Koopman en SAGE hun befaamde soep met lettervermicelli.

"Er is koffie en thee met wat lekkers. Alles vindt plaats in een ongedwongen sfeer. Kom gezellig langs. Van te voren aanmelden is niet nodig. De informele middag start om 14.00 uur, maar zoals gewoonlijk zijn we open vanaf 13.00 uur en je kan de hele middag in en uit lopen", zo laten KunstWerkt-deelnemers Saskia van Herwijnen, Aldo Hoeben en Yvon Koopman weten.

De tentoonstelling Glinsteroogjes loopt van donderdag 4 april tot en met zondag 28 april 2024. In dit eerdere artikel lees je er meer over.

Stichting KunstWerkt
Art Centre Schiedam
Lange Nieuwstraat 191, 3111 AJ Schiedam
Openingstijden KunstWerkt: donderdag tot en met zondag, 13.00 - 17.00 uur (ook op
afspraak)

Foto:
Glinsteroogjes tijdens de opening (foto door Mirjam Boomert)

evenement Glinsteroogjes informele middag

18-04-2024