Zaterdag 20 april is het weer Repair Café

Zaterdag 20 april is het weer Repair Café

SCHIEDAM – Zaterdag 20 april 2024 is het de derde zaterdag van de maand en dan is er van 9.30 uur tot 12.00 uur weer Repair Café in ‘De 5 Molens’ aan de Nieuwe Damlaan 818 in Schiedam.

Schiedammers kunnen dan hun kapotte gebruiksvoorwerpen gratis laten repareren. Je kunt hierbij onder meer denken aan koffiemachines, waterkokers, strijkijzers, stofzuigers, audio- en video-installaties, fotoapparatuur, verlichting, fietsen, stepjes, rollators, kleding, speelgoed, poppen en kleinmeubelen.

Aanmelding van een artikel ter reparatie kan tot uiterlijk 11.00 uur, maar hoe vroeger iemand zich aanmeldt, hoe korter de wachttijd is. Ruim dertig enthousiaste vrijwilligers repareren de door de bezoekers van huis meegenomen defecte gebruiksvoorwerpen.

Voor de zomervakantie is er nog drie keer het Repair Café in ontmoetingscentrum ‘De 5 Molens’, te weten op zaterdag 20 april, zaterdag 18 mei en zaterdag 15 juni. In juli en augustus is er zomerstop. Na de zomervakantie gaat het Repair Café weer verder op zaterdag 21 september. In de herfst zal er worden stilgestaan bij het tienjarig bestaan van het Repair Café in Schiedam.

12-04-2024