'Samen Gezond': gratis met gezondheidscoach aan de slag in de bibliotheek

Workshop verklaart verband tussen afvallen en hormonen

Workshop verklaart verband  tussen afvallen en hormonen

SCHIEDAM - Afvallen is een onderwerp dat veel mensen bezighoudt. In januari had gezondheidscoach Monique van Holland al een start gemaakt om de kerstkilo’s er vanaf te krijgen. Op 14 februari wordt het verband tussen hormonen en afvallen uitgebreid besproken tijdens een nieuwe gratis Samen Gezond-workshop van de Bibliotheek Schiedam.

Afvallen is vaak helemaal geen kwestie van alleen maar minder eten en meer bewegen. Een verstoord hormonaal systeem kan je van de regen in de drup helpen. Monique van Holland vertelt welke voeding invloed heeft op je hormonale systeem. En hoe kan je je lijf hormonaal helpen zodat het in de vetverbrandingsstand terecht komt?

Reeks
Samen sterk opgroeien, werken, leren en leven in Schiedam; dat wenst de bibliotheek alle inwoners van Schiedam toe. Dat is niet altijd makkelijk... Daarom organiseert de Bibliotheek Schiedam onder de noemer ‘Samen Gezond’ dit seizoen een reeks gratis workshops in de Korenbeurs. ‘Slapen als Doornroosje’ en de menopauze zijn bijvoorbeeld thema's die reeds besproken zijn. De na de workshop van 14 februari volgende workshop op 14 maart is bedoeld om mensen in beweging te krijgen. Zitten is het nieuwe roken en dat willen we niet. Wat je dan kan doen, vertelt Monique van Holland je.

Praktische informatie
De workshop start om 20.00 uur in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 en duurt zo’n 1,5 uur. Deelname is gratis. Reserveer wel een plek via de website www.debibliotheekschiedam.nl.

06-02-2023