Workshop Samen Gezond: 'van stresskip naar koele kikker'

Workshop Samen Gezond: 'van stresskip naar koele kikker'

SCHIEDAM – Wist je dat we veel meer stress en spanning hebben dan we denken? Hoe dat komt, hoor je tijdens deze workshop.

Wat doet stress allemaal in je lijf en hoe kun je stress tegengaan? Wat zijn dan manieren om beter met stress om te gaan? Gezondheidscoach Monique van Holland geeft je inzicht tijdens deze gratis Samen Gezond-workshop van de Bibliotheek Schiedam.

Een beetje stress is vaak nuttig. Het zorgt ervoor dat je goed oplet en snel kunt reageren. Voor een vakantie, een presentatie of een examen zijn de meeste mensen gespannen. Dat is normaal. Maar als het teveel wordt en ontspannen niet meer lukt, wordt het een probleem en ongezond. Het doel van deze workshop is dat mensen beter kunnen omgaan met stress en hun te leren stress te voorkomen.

Reeks gratis workshops
Samen sterk opgroeien, werken, leren en leven in Schiedam; dat wenst de bibliotheek alle inwoners van Schiedam toe. Dat is niet altijd makkelijk... Daarom organiseert de Bibliotheek Schiedam onder de noemer ‘Samen Gezond’ dit seizoen een reeks gratis workshops in de Korenbeurs. We hebben het bijvoorbeeld al gehad over ‘Slapen als Doornroosje’, bewegen, afvallen en de menopauze.

Praktische informatie
De workshop start om 20.00 uur in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 en duurt zo’n 1,5 uur. Deelname is gratis. Reserveer wel een plek via de website www.debibliotheekschiedam.nl

Tekst: door de Bibliotheek Schiedam
Afbeelding: logo voor deze reeks workshops
(infotorial)

04-04-2023