Gratis actief aan de slag met ouderdomskwalen in de bibliotheek

Workshop SAMEN GEZOND-reeks: ‘Oud worden én jong blijven’

Workshop SAMEN GEZOND-reeks: ‘Oud worden én jong blijven’

SCHIEDAM - Gezondheidscoach Monique van Holland geeft op dinsdag 8 november de workshop ‘Oud worden én jong blijven’. Met dit onderwerp sluit de workshop uit de SAMEN GEZOND-reeks perfect aan bij de thema-maand ‘Nederland Leest’. Monique van Holland vertelt waar bepaalde klachten vandaan kunnen komen en wat je zelf kunt doen om klachten te verlichten.

Iedereen wil oud worden, maar niet als je de hele dag pijn hebt of niet meer zelfstandig bent. Hoe kan je zorgen dat je gezond oud wordt? Wat kan je doen of moet je juist laten? Leer tijdens deze GRATIS workshop hoe je ouderdomskwalen kan uitstellen en een vitale 50-plusser blijft.

Thema Nederland leest
Deze workshop sluit aan bij het thema van Nederland Leest, een landelijke campagne waarbij lezers opgeroepen worden allemaal hetzelfde boek te lezen en er daarna over in gesprek te gaan. Voor de nieuwe editie van Nederland Leest wordt in november het boek 'Mevrouw mijn moeder' van Yvonne Keuls in een nieuw jasje gestoken. Belangstellenden kunnen het boek gratis afhalen bij alle vestigingen van de Bibliotheek Schiedam, maar let wel: op = op!. 

Zet ook alvast de volgende ‘SAMEN GEZOND’-workshop in je agenda: op 13 december vertelt Monique van Holland hoe je kunt slapen als een waar Doornroosje. Na het volgen van deze workshop slaap je weer heerlijk en word je uitgerust wakker. 

Praktische informatie
De workshop start om 20.00 uur in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 en duurt zo’n 1,5 uur. Deelname is gratis. Reserveer wel een plek via de website www.debibliotheekschiedam.nl

Tekst: door de Bibliotheek Schiedam
Foto: bron de Bibliotheek Schiedam
(infotorial)

01-11-2022