Willy Heikamp gaat de politiek in voor DENK

Willy Heikamp gaat de politiek in voor DENK

SCHIEDAM - Vandaag heeft DENK de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Schiedam bekendgemaakt. Bekende Schiedamse Willy Heikamp, van de in Nieuwland actieve stichting Schiedam aan de Slag, blijkt de politiek in te gaan. Zij staat op plek 7 van de lijst.

De lijst wordt, zoals al eerder aangekondigd is, aangevoerd door huidig fractievoorzitter Dogukan Ergin. Seyda Dokgoz volgt op de tweede plaats. Op nummer drie staat nieuwkomer Mounir ben Touhami, gevolgd door Cemil Kahramanoglu. De top van de lijst bestaat verder uit Noah Miguel van Teijlingen (5), Gurcu Polat-Isiktas (6), Willy Heikamp (7) en Furkan Kondu (8). Verder staan op de kandidatenlijst:

9. Sinan Ozgoren
10. Bilal Gacha
11. Abed Alsalam Abas
12. Yusuf Babayigit
13. Aya Laghzaoui
14. Serap Onal
15. Dominique de Wilt
16. Adriana Wolinska
17. Nur Icar
18. Jane Ortet
19. Elika Rehimzadeh
20. Esra Kahramanoglu

Foto: Willy Heikamp won in 2019 de Valentijnsprijs voor haar activiteiten in Nieuwland om de rattenoverlast te bestrijden, hier staat ze op de foto met D66-fractievoorzitter John van Sliedregt tijdens de uitreiking van deze D66-prijs in 2020, lees ook 'Schiedam aan de slag' stopt met verstrekken van maaltijden, https://www.deschiedammeronline.nl/stad/details/schiedam-aan-de-slag-stopt-met-verstrekken-van-maaltijden

 

18-12-2021

error showing content