Wijkagenten fietsen verscheidene overlastlocaties af

Wijkagenten fietsen verscheidene overlastlocaties af

SCHIEDAM - De wijkagenten van Schiedam West, Centrum en Nieuwland hebben gisteravond de fiets gepakt en hebben in diverse wijken bekend zijnde overlastlocaties gecontroleerd. Een bekeuring werd uitgeschreven op de Mgr. Nolenslaan voor het nuttigen van alcoholhoudende drank.

"Twee personen met geopende flesjes alcohol..Wijkagent Centrum, Alex Glijn, in gesprek, terwijl wijkagent Nieuwland, Dennis Vahstal, bekijkt in zijn systeem of er bijzonderheden zijn", zo verslaat wijkagent Schiedam West, Izak van de Vliet, een van de acties tijdens de gezamenlijke controles die zij gisteravond op de fiets uitvoerden. Daarbij controleerden zij verschillende bekend zijnde overlastlocaties en hangplekken in diverse wijken, zoals Baan/Gedempte Baansloot en Frans Halsplein.

Op de Mgr. Nolenslaan werd een proces-verbaal opgemaakt in verband met het nuttigen van alcoholhoudende drank.

pur

"Persoon zag ons te laat.. probeerde het blikje nog snel te verstoppen achter zijn rug. Is een aangewezen gebied waar het bij zich hebben (geopend) en nuttigen niet toegestaan is." 

"De Hoogstraat in Schiedam is alleen voor voetgangers bestemd met een uitzondering voor fietsers", zo licht wijkagent Dennis Vahstal toe over het aanspreken door zijn collega's van iemand die gisteravond op de scooter op de Hoogstraat reed.

hoogstraat

Foto's: bron Politie Schiedam, Instagram, @politie_schiedam, @wijkagent_schiedam_west, @wijkagent_schiedam_nieuwland

14-07-2022