In 2023 zijn er weer mooie sportprestaties geleverd door Schiedammers

Wie verdienen de Sportprijzen in 2023

Wie verdienen de Sportprijzen in 2023

SCHIEDAM - Omdat er weer mooie sportprestaties zijn geleverd organiseert de Gemeente ook dit jaar weer een Sportverkiezing.

Iedereen kan tot 21 januari 2024 sport(st)ers, talenten of teams die in het jaar 2023 een bijzondere sportieve prestatie hebben geleverd voordragen. Daarna volgt de stemperiode.

“Nu het einde van het jaar 2023 nadert, willen we net als voorgaande jaren terugblikken op de sportieve prestaties van het afgelopen jaar in Schiedam. Met de Sportverkiezing worden inwoners die in 2023 een bijzondere sportprestatie hebben neergezet, als individu of in teamverband, in het zonnetje gezet”, vertelt sportwethouder Antoinette Laan. “Wie er uiteindelijk met de sportprijzen vandoor gaan, kunnen alle Schiedammers zelf bepalen. Ik roep iedereen op om iemand voor te dragen en later tijdens de stemperiode een stem uit te brengen.”

Wie draag jij aan 
Ook dit jaar worden de prijzen verdeeld over 3 categorieën, namelijk de sport(st)er, talent en team van het jaar. Om genomineerd te worden, moeten sporters voldoen aan een aantal criteria. Deze criteria en de spelregels om iemand voor te dragen zijn te vinden op de website van Lekker Bezig: www.lekkerbezigschiedam.nl/sportverkiezingen-2023. Iemand voordragen kan via het formulier op deze website.

Stem uitbrengen
Donderdag 1 februari zijn alle genomineerde sport(st)ers, talenten en teams bekend. Vanaf deze datum kan iedere Schiedammer stemmen op de kandidaten. Alle uitgebrachte stemmen bepalen wie er met de prijzen vandoor gaan. Over de uitreiking van de sportprijzen volgt later meer informatie.

22-12-2023