Roel Verhagen goed op dreef

Wedstrijden van Excelsior'20 en Hermes-DVS verregend

Wedstrijden van Excelsior'20 en Hermes-DVS verregend

CRICKET - De Topklassewedstrijd tussen Excelsior'20 en HBS op Thurlede is verregend. Ook de uitwedstrijd van Hermes-DVS tegen VVV in de Hoofdklasse is verregend. 

HBS won de toss en koos ervoor met fielden te beginnen. Er werd geopend door Tim Etman en captain Tom Heggelman. Tim Etman (1) kon al na 2 ballen weer naar de kant. Heggelman (25) bouwde vervolgens met Roel Verhagen aan een solide partnership van 69 runs. Verhagen was goed op dreef en ging even verder met Ingram (0) en vervolgens langer met Joost Kroesen (46) en Brett Hampton (19, not out). Op een totaal van 175 voor 5 ging Verhagen met 70 runs wegens lbw naar de kant. Er zouden geen runs meer bij komen. In de 40ste over werd de partij op 175 voor 5 gestaakt wegens de regen. 

De Hagenaars gingen zonder te hebben gebat naar huis. Voor beide clubs leverde deze ontmoeting in de kampioenspoule van de Topklasse geen wedstrijdpunt op. Daarmee blijft HBS op de tweede plek (6 punten uit 4 wedstrijden) en Excelsior'20 op de derde plaats (6 uit 5).

In de Hoofdklasse is er door Hermes-DVS geen resultaat geboekt. De uitwedstrijd tegen VVV Cricket is verregend.

31-07-2022