Terugkijken op schitterend voorjaarsevent bij Bidfood

Terugkijken op schitterend voorjaarsevent bij Bidfood

SCHIEDAM - Tientallen gasten uit het netwerk van het SEN-MVS ontmoetten elkaar in een meer dan gastvrije omgeving. De mocktails en de live-cooking experience van Bidfood zorgen voor mooie herinneringen.

Bent u er niet bij geweest? Zorg dan dat u het de volgende keer niet mist. Maar terugblikken kan ook; dit is de primeur van de aftermovie van het event.  

Heeft u na de workshop van het UWV over de werkgeversregelingen nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Peter Haledo of Leo de Wit.

Bent u er na de workshop van Luca Duppen over de Harrie-trainingen van overtuigd dat zoiets ook in uw werkomgeving zou moeten worden gegeven? Bel of mail dan nog eens met Luca.

Sinds afgelopen donderdag is ook de competitie van de MVO-Trofee 2024 van start gegaan. Ter plaatse zijn een aantal kandidaten voorgedragen, maar u kunt dat ook doen. Uw favoriete leverancier, klant of partner hoort vast ook in het spelersveld van 2024 thuis. Voordragen is eenvoudig: klik hier.

Heeft u genoten van al het lekkers wat Bidfood gepresenteerd heeft? Kijk dan eens in hun webshop of laat u bijpraten door een accountmanager. U heeft gezien dat dit een inclusieve ondernemer is. En met zo'n leverancier kunt -u via de keten-, ook bijdragen aan een inclusievere samenleving.

Donderdag de 11e was voor veel initiatieven in deze regio een belangrijke dag. Verschillende partners die zich inzetten voor een inclusieve samenleving, waarbij niemand onnodig langs de kant staat, organiseerden ontmoetingen die dag.
Daardoor waren er in de regio meer dan 300 mooie gasten op een event.

Zo vond in het Delta Hotel in Vlaardingen het 10-jarig YETS jubileum plaats. YETS zet coaches en sport in, als middel om kwetsbare jongeren te ondersteunen in hun ontwikkeling en te begeleiden naar een positieve rol in hun gemeenschap en deze daardoor te versterken. Daarnaast organiseerde Rotary Vlaardingen 80 in samenwerking met Sococo in de Food Innovation Academy een benefietdiner, om voor meer jongeren een MBO-opleiding mogelijk te maken.  

#sterkeregio #lefloont #MVS 

PS: sinds donderdag is ook het nieuwe insta-account van SEN-MVS live. 

Tekst + foto
Hét Sociaal Economisch Netwerk – MVS

17-04-2024