'Wat gebeurt er allemaal op de Parkweg, hoek Nolenslaan?'

'Wat gebeurt er allemaal op de Parkweg, hoek Nolenslaan?'

SCHIEDAM - Een bewoonster van Schiedam Nieuwland (naam bij de redactie bekend) vroeg zich af waarvoor de opbrekingen bij haar in de buurt op de hoek Parkweg, Nolenslaan, Joop den Uyllaan bedoeld zijn.

INGEZONDEN

"Leuk al die berichtjes over Schiedam op jullie website! Bijvoorbeeld over het fietspad Parkweg in het Park, dat het nu klaar is, maar dat de weg toch weer even opengebroken moest worden.

Weet je ook wat er allemaal gebeurt bij de kruising Parkweg, Nolenslaan, Joop den Uyllaan?

Ze zijn al een week bezig; op alle hoeken van de kruisingen heeft het al open gelegen. Er was bijvoorbeeld een ontzettend gat gemaakt naast het voetbalveld. Ben benieuwd wat ze aan het doen zijn. Ik hoorde iets over KPN-leiding, schijnt een probleem te zijn met het netwerk, maar dat weet ik niet zeker."

De gemeente in een desgevraagde reactie: "Het gaat om werkzaamheden die horen bij de plannen voor de Parkweg / In de Buurttuin. Waarschijnlijk werkzaamheden aan de gasleiding, afgaande op de gele hulsstukken."

In de Buurttuin is een nieuwbouwproject in Nieuwland. Daarvoor wordt momenteel gesloopt. Zie ook deze videoflits van de JW TV Schiedam.

Lees ook:
Ook pand van Kinderkledingbank sneuvelt onder de sloopkogel
https://www.deschiedammeronline.nl/politiek/details/ook-pand-van-kinderkledingbank-sneuvelt-onder-de-sloopkogel

parkweg2

 

29-07-2021